Kennis en Ervaring

De veelomvattende energiewereld is voortdurend in beweging. Voorbereid zijn op veranderende omstandigheden is cruciaal in deze branche en daar kunnen wij u uitstekend bij helpen. AAD Elektrotechniek heeft hier jarenlange ervaring in. Wij hebben alles in huis om aan de eisen en wensen van uw project te voldoen.

Consultancy en Conceptontwerp

Om een duidelijk beeld te krijgen van het project, is vroege betrokkenheid zeer belangrijk. Wij onderzoeken alle technische documentatie, inclusief de vereisten van het project. In deze fase kunnen we u helpen om een operationele analyse te maken, een kosten-baten berekening, een business case te ontwikkelen en om de specifieke criteria voor uw project te definiëren.

Project Management – Engineering - Design

Uiteraard wilt u er zeker van zijn dat uw project op tijd en binnen budget wordt gerealiseerd. Zonder compromissen op het gebied van kwaliteit. Coördinatie van deze elementen is exact wat ons projectmanagement gewend is om te doen. We werken volgens relevante regels en reguleringen en specificaties van de eindgebruiker om uw risicofactor te minimaliseren.

Inkoop van Systemen

Ons inkoop vormt een integraal onderdeel van het project. We kopen systemen van leveranciers overal ter wereld en kunnen de beste producten garanderen, leverbaar op het juiste moment.

Configuratie en Levering

Wij hebben een eigen werkplaats om de aangekochte systemen in elkaar te zetten. Daarvoor hebben we een zeer vakkundig team en alle noodzakelijke tools in huis. We nodigen u uit om getuige te zijn van fabrieksacceptatietest. We zorgen ervoor dat alles veilig verpakt is en verzenden het naar de juiste locatie.

Installatie en Ingebruikstelling

We bezoeken de site of spreken alles door op uw kantoor om ervoor te zorgen dat de systemen volgens de juiste vereisten worden geïnstalleerd. Onze service voor ingebruikstelling komt u waar ook tegemoet.

Onderhoud en Service

AAD Elektrotechniek biedt ook onderhoud en service tijdens en na de afronding van uw project. U kunt rekenen op onze 24-uurs service en onderhoudsdienst, gecertificeerd volgens relevante standaards.