A.A.D. Elektrotechniek B.V. bestaat al sinds 2005.

Door onze jaren lange ervaring en te werken met een klein team aan professionals bent u verzekerd van een snelle reactie op uw aanvraag, flexibiliteit en een grote betrokkenheid bij u als klant.

Wat kunnen we voor u betekenen

AAD Elektrotechniek levert de volledige levenscyclus van Elektro- en Telecommunicatiesystemen die enkelvoudige en veelvoudige communicatiestromen mogelijk maken. Wij zijn gespecialiseerd in het installeren van o.a. Elektrotechnische Installaties, Data -en Telecommunicatie, Intercominstallaties, Brandmeld -en Alarminstallaties.

U vindt in ons een betrouwbare partner met veelzijdig opgeleide werknemers en een eigen werkplaats.

Als partner in Elektra en Telecom systemen hebben we met constant veranderende omstandigheden te maken. En wat die omstandigheden ook zijn, al het materiaal moet zo perfect mogelijk operationeel blijven. Dus draait het in onze business om de vraag: hoe kunnen we sneller, veiliger, betrouwbaarder en kostenefficiënter leveren.

“We anticiperen op zulke uitdagingen door constante innovatie en vroege betrokkenheid. We zorgen er vanaf de start voor dat het project future-ready is.

Wij zijn Sterkin erkend Elektrotechnisch Installateur en een Erkend Leerbedrijf.

Hoe doen we het

Consultancy en Conceptontwerp

Projectmanagement en Engineering

Inkoop van Systemen

Configuratie en Levering

Installatie en Ingebruikstelling

Onderhoud en Service

Inspecties

Naast onderhoud en service doen we ook inspecties die met name gericht zijn op veiligheid van uw installatie, o.a. kortsluiting, aarding en isolatie. De inspecties verlopen aan de hand van de NEN 1010 en NEN 3140 richtlijnen. Dit zijn de richtlijnen voor elektrotechnische laagspanningsinstallaties en bedrijven die werken met elektrische installaties en apparatuur, volgens Europese installatievoorschriften.

In de eerste plaats is er een visuele controle. Het tweede deel van de inspectie bestaat uit metingen. Vervolgens leggen wij de resultaten en onze bevindingen vast in een uitgebreid rapport.

Met NEN 1010 en NEN 3140 inspecties leggen we focus op zowel de installatie als het gedrag van de gebruikers. Met een warmtebeeldcamera kunnen wij ook thermografische inspecties uitvoeren.

Nieuwsgierig hoe wij onze projecten uitvoeren?

Klik hier voor meer informatie >